Delivery & terms

Shipping costs/fragtpriser 

Danmark:
Levering sker med Post Nord
39,- DKK - for levering til posthus/døgnboks
49,- DKK for levering med omdeling til privatadresse
75,- DKK for levering til erhvervsadresse
Fragtfri levering ved køb over 499,- DKK (gælder kun forsendelse i Danmark)

Other countries:
Shipping is handled by Post Nord
Norway - 75 DKK (approx $12)
Sweden - 75 DKK (appros $12)
UK - 75 DKK (appros $12)
Rest of the world - 150 DKK (approx $22)

______________________________________________________

Betingelser/terms

Forsendelse til erhvervsadresse 75,- kr. - vælges dette ikke ved betaling, trods levering til en registreret erhvervsadresse, sendes pakken som almindeligt brev. Eventuelle fragtforskellige vil blive refunderet dig som køber.

Vi sender udover det, altid ordre afsted som forsikret pakke. Såfremt du ikke afhenter din pakke og den sendes retur, betaler du selv for de ekstra fragtomkostninger ved at få leveret pakken påny.

Ønsker du alligevel ikke varen, vil du få returneret det fulde beløb for varerne, dog ikke leveringsomkostningerne, samt returfragten.


Handelsvilkår
For at kunne behandle din bestilling hurtigt, skal du oplyse navn, adresse, mail og gerne mobiltelefonnummer (så får du en SMS med besked om pakkelevering, hvis ikke telefonnummer oplyses, modtages disse data per mail).

Alle priser der er oplyst på Sirlig.dk er inklusiv dansk moms og alle afgifter, dog uden fragtpris, der tillægges og kan variere alt efter den valgte leveringsmetode, når du går til betaling. 


Levering

Hvis dine bestilte varer er på lager, vil ordren blive afsendt indenfor 1-3 dage hverdage, hvis ikke andet er noteret ved varen. Levering sker ikke altid fra dag-til-dag, da jeg er helt mutters alene om alt og derfor ikke kan forudse hvilke problemer der kan opstå (syge børn, en doven dag eller akut mangel på tape og papkasser! :-) ). Der bestræbes dog altid efter, at få din ordre afsted så hurtigt som det overhovedet er muligt.

Opstår der problemer, vil du blive kontaktet pr. mail og hvis du har spørgsmål til hvornår levering kan ske, så skriv endelig en mail på info@sirlig.dk


Fortrydelsesret
Du har selvfølgelig fortrydelsesret, når du køber varer hos os. Inden 14 dage efter modtagelsen kan du fortryde dit køb. I så fald returnerer du varen sammen med en kopi af din faktura og dine kontooplysninger, hvis ikke andet er aftalt.

Når vi har modtaget varen i intakt og hel stand, kan fortrydelsesretten udnyttes og der indsættes det fulde varebeløb på din konto. Tilmed refunderes fragten, såfremt hele ordren returneres. Leveres der dele af ordren, returneres fragten ikke.

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske i det fulde omfang af beløbet, såfremt varen returneres i samme stand og mængde, som da du modtog den. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Porto for returvarer påhviler kunden.

Varen sendes til følgende adresse: 

Sirlig
Toftemosevej 44
2650 Hvidvore

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afsendt pakken.

Personlige oplysninger
Når du handler hos os, har vi brug for oplysninger om dig. De oplysninger kan du se herunder:

 • Navn og adresse
  For at kunne sende dine varer til dig, skal vi bruge dit navn og din adresse.
 • E-mailadresse
  Dette felt skal udfyldes, så vi kan sende dig en bekræftelse på dit køb.
 • Frivillige oplysninger
  Telefonnummer vil vi meget gerne have af dig, men det er ikke et krav. Du kan fx. modtage en SMS fra Post Danmark, når din pakke kan afhentes på posthuset. 


Videregivelse af informationer 

Sirlig.dk
 videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du giver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives ikke. Dog indtastes telefon- og/eller e-mail adresse ved indlevering af pakker, så Post Danmark eller anden levering, kan komme i kontakt med dig, når pakken skal afhentes. 


Sikker betaling

Betalingssystemet QuickPay hos Sirlig.dk er sikret med en SSL-forbindelse. SSL er et system, der krypterer alle de Dankort- og kreditkortinformationer, du sender til os ved et køb. Det betyder, at hverken vi eller andre (dog med undtagelse af NETS) kan skaffe oplysninger om dit kort. SSL-systemet sikrer desuden, at data mellem din browser og vores server ikke kan ændres.

Hvis du betaler med Dankort/kreditkort via nettet, er du sikret mod misbrug. Du har mulighed for at afvise en betaling (kontakt NETS), når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en webshop, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Derfor er du bedre stillet end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på DKK 1.200,-, når dit kort misbruges ved brug af kode.

Som yderligere sikkerhed er det if. gældende dansk lovgivning os forbudt at hæve beløbet på din konto, førend varerne er afsendt fra Sirlig.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved din bestilling.


Betalingsmuligheder
Når du handler hos Sirlig.dk er der 3 betalingsmetoder vi kan tilbyde:
 • Overførsel via bank, kan vælges når du har lagt din ordre - følg den lille guide du får vist efter endt bestilling, overfør beløbet og du vil få en mail når dine varer er afsendt (typisk 2-3 hverdage).

 • Du kan betale med VISA/Dankort, VISA electron og MasterCard, du vælger blot den grå check-ud knap når du er færdig med at shoppe. Din betaling er sikret og vi har ikke mulighed for at trække mere, end det beløb du godkender ved betaling - vi kan højest refundere et beløb til dig. 
 • Du kan udover det også betale med PayPal - du behøver ikke have en PayPal-konto. Du vælger den grå "Check ud"-knap og trykker ved det lille "PayPal" logo i siden. 

  Det er sikkert at betale med PayPal, både for webshoppen og for kunden. Dine kortoplysninger bliver ikke gemt og der kan ikke trækkes mere, end det beløb du har accepteret ved din betaling.

  Skulle der ske en fejl, så er det også nemt at refundere pengene til dig.

  Er du alligevel usikker på at betale med PayPal, så læs gerne endnu mere om systemet lige her: https://www.paypal.com/

Gem din faktura
Når du har lagt din ordre, modtager du en faktura per mail - gem denne, så du altid har den, hvis der skulle være noget med din ordre.

ODR
ODR står for online dispute resolution (online-klageløsning) og er en europæisk mulighed for dig som forbruger at indgive eventuelle klager - vi ser helst, at vi løser et eventuelt problem internt, før det tages til EU - læs mere om ODR her.


Flere oplysninger
Har du flere spørgsmål, forslag, ris/ros så modtages de vældig gerne på denne mail: info@sirlig.dk